BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Érdekességek


Share |

2010 legfontosabb trendjei az esküvői meghívók terén

2010.04.16.

Modern csíkok

A vékony csíkok vannak divatban, mindegy, ha vízszintesek, függőlegesek, sokszínűek vagy az alapszínhez tartozóak. A mi választásunk biztosan egy elegáns stílusá esküvői meghívóra esne, finom csíkokkal a szélen. Ezek tökéletes kombinációt alkotnak a klasszikus és a modern között.

 

Ékszerek

A meghívó feldíszítése strasszokkal, gyöngyökkel vagy Swarowski kristályokkal miniatűrben igazán jó ötletnek bizonyul. Bármilyen banális esküvői meghívót modern darabbá tud változtatni. A mi kedvelt változatunk, egy pasztell színekben pompázó klasszikus esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i meghívó, strasszos csattal dekorálva.

 

Bátorság

Annak ellenére, hogy a színes kromatika az elmúlt évek tendenciája volt, ebben az évben bámulatos módon vissza fog térni. Minket az erős színű hátterek érdekelnek és a fehér felirat. A bíbor árnyalatú papírnál maradtunk fehér szöveggel.

 

Esküvői meghívó ötletek
Esküvői meghívó ötletek

 

Becsomagolva

Nem tudod, hova kell helyezni a válaszkártyát? Biztosan örülni fogsz, amikor megtudod, hogy a meghívótervezők piacra dobták a többzsebes borítékot annak érdekében, hogy rendben lehessen tartani a tartalmukat. A mi választásunk a kétszer behajtott esküvői meghívó, amelyben tökéletesen el tudod rendezni a kívánt tartalmat. Bónuszként ehhez a modellhez, használhatod az esküvőhöz választott színt: válasszon egy színt a tartalomhoz, egy másikat az íráshoz és egy harmadikat a borítékhoz.

 

Virágok textíliából

A meghívók díszítésére használt virágok az esküvő jellegzetességei, főleg akkor, ha minél élethűbbek. Például, képzelj el egy orchideát három dimenzióban a hagyományos virágmotívum helyett, fehér háttérre nyomtatva. Hogy minél személyesebbek legyenek, díszítsd a meghívókat az esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!dre jellemző virágokkal.

 

Couture textúrák

A legújabb tendencia, az egyedi anyag használata a meghívók esetében is. Láttam, többek között szövetanyagra varrt vagy fába beégetett esküvői meghívókat is. A legjobb választás egy szuper sikkes akril meghívó.

 

Vintage modellek

Ne állj meg egy bizonyos modellnél. Az ”all over” díszítés nagyon népszerű. A tervező, aki a meghívókat készíti, létrehozhat egy, a menyasszonyi ruhából ihletett modellt – egy kokárda, egy csipkézett négyzet, vagy egy gyöngysoros szegély. Beleszerettünk a vintage-ból ihletett virágmodellekbe.

 

Esküvői meghívó vintage stílusban
EsküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i meghívó vintage stílusban

 

Modern monogramok

Mi az új a monogramok terén? Egyszerűsíts! Használj egy hagyományos meghívót, amire párosítd az ifjú pár nevének kezdőbetűit. Mivel addig nem vagyunk házasok, amíg azt ki nem mondja az anyakönyvvezető, ha megváltozik a neved, tartsd meg az új monogramot az egész hátralevő életedben.

 

Személyre szóló meghívók

Már nem divatos, hogy fenntartsd a bizonytalanságot. Miért ne használd a meghívón lévő motívumot a borítékon is? A mi választásunk egy kék szitakötős modell, tökéletes a speciális levélhez és az esküvő minden szempontjához.

  

Megjegyzések
Megjegyzés megírásához be kell jelentkezned!
Megjegyzés hozzáadása


figyel.hu