BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Érdekességek


Share |

Kismamás és gyönyörű az esküvő napján

2013-02-19
Köztudott, hogy a terhes nők egyedien bájosak, boldogságot, törékenységet és derűt sugároznak. Azonban mi történik akkor, ha ráadásul még menyasszonyok is? Íme egy pár divattanács állapotos menyasszonyok számára ...

 

Ha már leszögeztétek az esküvő napját és azóta teherbe estél, vagy még azelőtt állapotos voltál, nem kell bepánikolnod, ez nem fog a házasság útjába állni. Nem kell attól félned, hogy a gömbölyű has miatt kevésbé leszel vonzó. A terhességre büszkének kell lenni, ma már nem egy szégyenteljes dolog, mint ahogy az évekkel ezelőtt volt. Nem kell aggódnod, hisz nagyon egyszerű gyönyörűnek lenned ezen a számodra, és vőlegényed számára oly fontos napon, különösképp, hogy a büszkeségetek már úton van és ő is jelen lesz ezen az emlékezetes napon.

Nem kell félned! Gyönyörű leszel!

Az esküvői ruha egy adu kell legyen a számodra. A ruha kiemeli a szépségedet és felhívja rád a figyelmet, persze csakis abban az esetben, ha jól van kiválasztva. Természetesen figyelembe kell venned a terhesség stádiumát is. Ha az első stádiumban vagy, semmi ok az aggodalomra, bármilyen menyasszonyi ruhát viselhetsz, azzal a feltétellel, hogy ne ártson a gyereknek. Ha azonban pocid már észrevehetően gömbölyödik, a speciális üzletekben biztosan találsz kismamáknak szánt esküvői ruhákat. Tehát ez sem jelent problémát! Előfordulhat, hogy a választék nem annyira bőséges, de ha ezt jobb megoldásnak találod, vásárold meg az anyagot, és bízd az egészet egy jó szabóra, ő majd elkészíti álmaid ruháját.

Az esküvői ruhád nem lehet elcsépelt és unalmas!

Terhességed ellenére, nagyon szexi is lehetsz. Még akkor is, ha menyasszonyi ruhád hosszú vagy bő. Lehet az hímzéses vagy flitterrel díszített. Megmutathatod hátadat, lehet a dekoltázsod mély, főleg, hogy ebben az időszakban melleid láthatóan megnőnek. Vagy dönthetsz akár egy rövid, baby-doll típusú esküvői ruha mellett. Lehet az fokozatosan bővülő, különböző anyagokból, például a selyemből készült ruha. Légy büszke formáidra és ne takargasd azokat! Szépnek kell lenned, de a legfontosabb az, hogy jól érezd magad ruhádban.

Az emberek felfogása sokat változott, és az utóbbi években sokan bebizonyították, mennyire szexi tud lenni egy terhes menyasszony. Ruhád által kihangsúlyozhatod erősségeidet, mint például a hosszú, vékony lábakat vagy a vonzó dekoltázsodat. A csípő tájékán lehet bő vagy szűk a ruha. Ez kontrasztot hoz létre a felső és alsó rész között, így lábaid vékonyabbaknak fognak látszani. Melleidet kiemelheted egy különböző motívumokkal díszített dekoltázs segítségével. Ugyanakkor, egy hosszú és egyenes ruhát viselve magasabbnak tűnhetsz. Színek terén választhatsz egy fehéret, rózsaszínt vagy akár krémet.

 

Terhes menyasszonyi ruhák
Terhes menyasszonyi ruhák

 

Vigyázz a magas sarkú menyasszonyi cipőkkel!

Köztudott, hogy terhes nőknek kicsit kényelmetlen egész nap magas sarkúban járkálni. Főleg a terhesség utolsó hónapjaiban, mikor a lábak láthatóan megdagadnak. Ha úgy érzed, hogy nem fogod kibírni magas sarkúban, semmi gond, választhatsz egy római stílusú alacsony talpú szandált, vagy egy finoman díszített balerina cipőcskét. Ha mégis magas sarkú mellett döntesz, figyelj oda arra, hogy az kényelmes legyen, ne legyenek csatjai vagy pántjai, amelyek kényelmetlen érzetet keltenének. Ajánlatos, hogy minden esetben legyen nálad egy cserecipő.

Az esküvői gyűrű kiválasztása eléggé bonyolult lehet. Ha kezeid már megdagadtak és ujjaid megvastagodtak, válassz egy picit bővebb gyűrűt. Vagy lehet egy cseregyűrűd is, amelyet a szülésig viselhetsz.

A terhesség ideje alatt hormonális rendellenességek is jelentkezhetnek, melyek a zsíros bőrt kevertté változtathatják, ez a jobbik eset, de előfordulhat épp ennek az ellenkezője is, amikor a kevert bőrtípus változhat zsírossá. Figyeljünk oda bőrünk ápolására, és kezdjük el ezt időben.

Nem feledkezhetsz meg a szexi esküvői fehérneműről sem, még akkor sem, ha terhes vagy. Azonban a melltartó típusa nagyon fontos. Legajánlottabb egy szivacs nélküli darab.

Bizonyos esetekben hajhullás jelentkezhet. Figyelj nagyon oda erre az aspektusra, hisz lehet, hogy emiatt nem engedheted meg magadnak a kívánt frizurát. Ha lehet, ne fesd be a hajad annyira gyakran, mint terhesség előtt.

Terhes vagy? Figyelj oda a tablettákra, amiket szedsz. Az ezekben található vegyi anyagok ártalmasak lehetnek a gyerek fejlődésére. Fordulj egy orvoshoz mielőtt bármilyen tablettát is elkezdenél szedni terhesség alatt! Ne hagyd, hogy az érzelmek eluralkodjanak rajtad, főleg, hogy ebben az időszakban sokkal érzékenyebb vagy a megszokottnál.

Nagyon sok boldogságot az új párnak és erőben, egészségben gazdag életet úgy a kismamának, mint a picinek!

 

Esküvői frizura divat 2010
Esküvői frizura divat 2010
Megjegyzések
Megjegyzés megírásához be kell jelentkezned!
Megjegyzés hozzáadása


figyel.hu