BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Érdekességek


Share |

Milyen nászajándékot ne válasszunk újraházasulandók számára?

2010.03.19.
Mit kell elkerülnünk egy újraházasodott pár esetében? Még akkor is, ha többről van szó, mint a nászajándékhoz való egyszerű hozzájárulás, az ajándék megvásárlása egy olyan pár számára, amelyik másodjára házasodik, kicsit több figyelmet igényel. Alább, olvashat néhányat, a leggyakrabban elkövetett hibák közül.

Az ajándéknapló figyelmen kívül hagyása

Álljon ellen a csábításnak, hogy a párt egy egyedi ajándékkal lepje meg, inkább szorítkozzon az ajándéknaplóra. Habár egy porszívó vagy mixer nem tűnik sem figyelmes, sem szívből jövő ajándéknak, jusson eszébe: épp ez az, amire a házasoknak szükségük van. Ha tehát a menyasszony és vőlegény összeállít egy ajándéknaplót – sok újraházasodó pár teszi ezt, mivel az alapvető háztartási gépeik már megvannak - kövessük az abban leírtakat és olyan nászajándékot vásároljunk, amilyenre  igazán vágynak.

 

Túlzott költségek és túlzott stressz

Habár a hagyományos (és általános) nászajándékra szánt anyagi keret nem túl nagy, ne sokat gondolkodjon az ajándék árán. Egy második esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot! esetében, az ajándékok jelentősége kisebb, mivel a párnak nincsenek otthonalapítási gondjai, mint az első házasok esetében. Úgyszintén igyekezzen nem túlterhelni őket az ajándékkal – ebben az esetben többszörösen is igaz a régi mondás, miszerint “a jó szándék a fontos”.

 

Túlzott kreativitás

Valamivel több gyakorlatot igényel a vásárlás, abban az esetben, ha nem áll rendelkezésére ajándéknapló. Ez persze nem jelenti azt, hogy elindul és mindenfélét összevásárol, ami csak eszébe jut. Habár a menyasszony és a vőlegény most költöznek össze először, nekik több éven keresztül, megvolt a saját, önálló életük. Jelenleg pedig, valószínűleg megtalálták egy közös otthon megalapításának lehetőségét. Az Ön kötelessége tehát az, hogy ne egy ezüst étkészlet bámulatos stílusát mutassa be nekik, inkább vásároljon egy merőkanalat vagy egy salátástálat, mely tökéletesen illik, már meglevő konyhájukhoz.

 

A régi sebek feltépése

Egy figyelmeztetés az előző tanácshoz: tartsa magát távol a szívükhöz nőtt, de a volt partnerre emlékeztető elemektől. Ha például, a vőlegény és volt partnere csütörtök esténként táncolni járt, az ajándékként felajánlott salsa tanfolyam, nem a legmegfelelőbb választás. Egy, a menyasszony kedvenc étkészletéhez tökéletesen illő teás szett is nagyszerű ajándék lehet, hacsak az illető étkészlet nem a menyasszony volt férjének szüleitől kapott emléktárgy. Mindamellett, hogy ezek a dolgok köztük nem teljesen számítanak tabu témának, nem az Ön tiszte, hogy felhívja rájuk a figyelmet ... még kevésbé egy nászajándék formájában.

 

Álomszép menyasszonyi csokrok
Álomszép menyasszonyi csokrok

 

Megjegyzések
Megjegyzés megírásához be kell jelentkezned!
Megjegyzés hozzáadása


figyel.hu