BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Esküvő, Tervezés

K.: Csanádban lakunk és 2009. karácsonya körül szeretnénk összeházasodni, Magyarországon, Tatán. Hogy kezdjem a szervezkedést?

V.:

Azt tanácsolom, hogy mindenek előtt jelentkezz be, mint álompár az oldalra. Eztán több nélkülözhetetlen funkciót is találsz, melyek jelentősen megkönnyítik az esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot! előtti szervezkedést: vezetheted esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i teendőidet, pontról, pontra; a kiadásokat, költségeket; összeállíthadod a vendéglistát, sőt megszerkesztheted az ülésrendet is; vendégeidnek elektronikus esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i meghívót küldhetsz.

Ha már körvonalazódott teendőid listája, irány a cégkatalógus! Szerintem a budapesti szolgáltatókat részesítsd előnyben, hiszen alig 40 perc autóút, Tatától.

Ha, esetleg segítségre szorulsz, bátran írj blogot, vagy fórum hozzászólást, nagyon szívesen segítünk, ha elakadsz a szervezésben! :)


figyel.hu