BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Esküvői Divat


Share |

Divatos alkalmi ruhák nyári esküvőkre

2013-05-25
Szeretnél néhány tippet kapni arra vonatkozóan, hogy milyen alkalmi ruhát viselj, mint esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i meghívott? Rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésedre, a hosszú estélyi ruhától az elegáns szaténig. Fogadj meg néhány jótanácsot a 2010-es esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!i alkalmi ruha divattal kapcsolatban és tudd meg milyen öltözék a legmegfelelőbb egy idei esküvőesküvőEsküvői képek, menyasszonyi ruhák, esküvői idézetek. Válogass az esküvői cégkatalógus ajánlataiból! Szerkessz esküvői honlapot!re.

 

Mint meghívott, mindig egy dilemma az, hogy mit viselj meghívottként egy barátnőd, ismerősöd esküvőjén. A "Hogyan járjunk magas sarkúban" című könyvben, Camilla Morton nevén nevezi a dolgokat, "amilyen egyszerű a menyasszonynak, olyan rémálom mindenki másnak."

 

Általános útmutató az esküvői ruhához

Végy egy kis ihletet a szezon divatjából, inspirálódj a szebbnél szebb trendi színárnyalatokból, mint a mokka vagy a sikkes fekete, valamint a bézs. Elmúltak azok az idők, amikor nem volt divat a fekete alkalmi ruha viselete egy esküvőn. Az egyedüli szabály, amit be kell tartani egy esküvőn az, hogy nem bitorolhatjuk el a menyasszonytól a trónt.

 

Dönts olyan stílus mellett, amely se nem túl egyzserű, banális, se nem túl merész és kihívó. Ha úgy gondolod, akkor beszéld meg előzőleg a menyasszonnyal, mi a véleménye bizonyos színekről, vagy netalán van-e az esküvőnek valamilyen kiválasztott témája vagy színvilága.

 

A mintás alkalmi ruha nagyon divatos az idén 

 

Viselhetsz akár mintás estélyi ruhát is, viszont azt tartsd észben, hogy ezekhez jóval kevesebb kiegészítő szükséges. Az egyszínű alkalmi ruhákat viszont a körültekintően kiválasztott, sikkes kiegészítők dobják fel.

 

Virágmintás estélyi ruha
Virágmintás estélyi ruha

 

A legtöbb nő egy olyan ruhába akarja befektetni a pénzét, amelynek majd utólag is hasznát tudja venni. Eszerint vedd figyelembe egy monokróm estélyi ruha örökérvényűségét. Tökéletes választást képez, valamint nagyon sikkes és elegáns hatást kelt például egy fehér mintázatú fekete estélyi ruha.

Természetesen a várvavárt eredményt csak akkor éred el, ha a megfelelő kiegészítőket viseled hozzá. Próbáld ki a rózsaszínt, a fuchsiát, a vöröset, a bíbort vagy a zöldet. Mindezek a színek egy különleges megjelenéssel és stílussal fognak felvértezni.

 

Ha elég merész vagy bevállalhatsz egy egyszínű, csillogó maxit, mely minden tekintetet vonzani fog. Viselj hozzá magassarkú fémes hatású szandált vagy cipőt.

 

Estélyi ruha
Különleges estélyi és alkalmi ruhák

 

A megfelelő kalap kiválasztása

A különleges kiegészítők divatjára utalva, az esküvő mindig is egy jó megfelelő alkalom lesz, arra, hogy egy kalapot vislejünk. Válassz egy olyan kalapot, ami nem csak az öltözékedhez illik, hanem az arcodhoz és az alakodhoz is. Ha egy nagyon alacsony és egy széles karimájú kalapot választassz, akkor Stephen Jones divattervező véleménye szerint egy animált gombához fogsz hasonlítani. Jones egy szőrmés kalapot vagy fátylat javasol, ha szögletes arcformád van. Ha viszont kerek arcod van, akkor a szimmetrikus stílus az, ami a számodra legmegfelelőbb. Egy fátylas kalap olyan hatással lesz a szemeidre, mintha azok nagyobbak lennének és egy bizonyos csillogást ad majd nekik.

 

További tanácsok az esküvői öltözéket illetően

Mielőtt befektetnél egy esküvőn viselendő alkalmi ruhába, fontos, hogy vegyél figyelembe bizonyos szabályokat az aktuális esküvői divatot illetően. Ugyanakkor, ha azt tervezed, hogy az elkövetkező időszakban több esküvőn is részt veszel, az egyik legfontosabb tanács az, hogy ha lehet nyáron vásárolj.

 

Morton azt állítja, hogy „az esküvők olyanok, mint a buszok: sokáig vársz rájuk, azután egyszerre három is jön".

 

Különleges esküvői és alkalmi smink tippek
Különleges esküvői és alkalmi smink tippek

 

Megjegyzések
Megjegyzés megírásához be kell jelentkezned!
2. szilvi 2012-03-31
A virágos ruhát nem tudja valaki, hogy hol lehetne megszerezni?
1. Bittmann 2010-08-17
Nagyon megtetszett a virágos estélyi ruha! Kérem ha valaki tud segíteni hol lehet hasonló vagy pont ilyen ruhát beszerezni az írjon!!

Megjegyzés hozzáadása


figyel.hu