BELÉPEK
e-mail:
jelszó:
Jegyezzen meg!
Regisztrálok most! Elfelejtettem jelszavam!

Esküvői Divat


Share |

Megfizethető elegáns alkalmi ruhák

2013-03-23
A hírességeknek és a népszerű divattervezőknek köszönhetően egy olcsó hivatalos alkalmi ruha megtalálása, mely a hírességek által viseltekre hasonlít, egy komoly és nagyon nehéz feladattá vált. Sajnos, minden piros szőnyegen végigvonuló csillag ruhájának van egy olcsóbb verziója is valahol. A legfontosabb az, hogy megtaláld azt a helyet, ahonnan ezt megvásárolhatod, és rájöjj arra, hogy mit is kell figyelembe venned és mitől kell óvakodnod.

 

Az alkalmi ruha megvásárlása

Attól függetlenül, hogy a gazdaság virágzó vagy pedig lankadó, a gyönyörű alkalmi ruhák jó áron való beszerzésének vágya mindig erős marad a nőkben. Ez leginkább az elegáns ruhákra vonatkozik, melyek egy adott pillanatban nagy jelentőséggel bírnak, majd később szinte teljesen elvesztik értéküket. Ilyen esetekben ajánlatos a lehető legkevesebb pénzt költeni ezekre, de persze, a minőségre is kellő figyelmet kell fordítani.

A megfizethető ruhákat általában nem nehéz megtalálni, vannak árengedményt kínáló áruházak és üzletek. Azt, hogy honnan vásárolj, nagy mértékben befolyásolják saját szükségleteid.

Olcsó – megfizethető

Az olcsó és megfizethető nem zárja ki teljes mértékben egymást, de egy nagy különbség lehet köztük mikor ezt a ruhákra alkalmazzák. Az „olcsó” a divatvilágban egy negatív jelentéssel bír. E szó „eldobható”-t jelent, olyan ruhákat, melyek egyszeri vagy kétszeri viselés után megrongálódnak és viselhetetlenné válnak, akár a gyenge minőség vagy egyszerűen az elavulás miatt. Mindenestre, elgondolkodtató, hogy mennyire befolyásolja ez a rossz minőség a szabókat és könnyen észrevehető-e a szövet negatív hatása a környezetre.

Ugyanakkor megeshet, hogy a megfizethető nem mindig „olcsó”, de vannak esetek, mikor megvásárolhatsz egy alkalmi ruhát elfogadható áron, így nem fogja komolyabban befolyásolni költségvetésedet. A divat világában egy okos „mozdulat” az, hogy kicsivel többet fektess egy ruhába, így hosszabb időn át viselheted anélkül, hogy megrongálódna vagy más károkat szenvedne. Az elegáns ruhák könnyen besorolhatóak mindkét kategóriába.

 

Estélyi ruha
Elegáns alkalmi és estélyi ruhák

 

Mit vegyünk figyelembe az olcsó elegáns ruhák esetében

Attól függetlenül, hogy milyen eseményre készülsz, nagy az esélye annak, hogy valami szépet és ugyanakkor megfizethetőt találj. Ennek a kulcsa az, hogy alaposan megvizsgálj néhány dolgot:

● Díszítések: ha ruhádat gyöngyök, flitterek, gombok vagy más elemek díszítik, győződj meg arról, hogy ezek megfelelően vannak rögzítve. A díszítéseknek a ruhához kell legyenek erősítve, nem szabad lógniuk.

● Hossz: győződj meg arról, hogy a ruha két oldala szimmetrikus. Persze, ez nem érvényes az asszimetrikusra szabott alkalmi ruhákra.

Honnan vásárolj?

Ha igazán ragyogó szeretnél lenni, válassz egy jó márkát és takarítsd meg rá a pénzt. Vedd figyelembe a következőket egy olcsó elegáns ruha megvásárlásakor:

● Az első megállódat az ideális ruhához vezető úton a használtruha üzleteknek kell képezniük. Az ajánlatok nem lesznek mindig megfelelőek, de biztosan találni fogsz jó minőségű ruhákat elfogadható áron. A különleges, régi ruhák sokszor a legjobb választásnak bizonyulnak!

● A kiskereskedelmi egységek életmentőek lehetnek amikor egy olcsó és jó minőségű ruhára van szükséged. Az ilyen egységek rengeteg modellben bővelkednek.

● Rengeteg üzlet kínál szezon végi árengedményeket. Tehát könnyen megtalálhatod álmaid ruháját, lehet épp az ünnepi szezonban.

● A weboldalak is segítségedre lehetnek. Ha nem zavar, hogy felpróbálás nélkül vásárolj meg egy ruhát, kihasználhatod az online kereskedők árengedményeit is.

 

 

Megjegyzések
Megjegyzés megírásához be kell jelentkezned!
Megjegyzés hozzáadása


figyel.hu