Üdvözöllek a Fórumban! ( Regisztráció )
![]() ![]() |
Jan 31 2010, 05:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólások: 17 Csatlakozott: 30-November 09 Azonosító: 100,607 |
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az Álompár-on megjelent menyasszonyi ruhákkal kapcsolatos cikkeket, valamint menyasszonyi és estélyi ruhákat tartalmazó képgalériákat. Hasznos tanácsokat és tippeket találsz a 2010-es esküvői ruha divattal kapcsolatosan is, valamint tovább böngészve az oldalakat, jó pár szépségápolási kezelésről, 2010-es esküvői és alkalmi sminkkel és frizurával kapcsolatosan is találsz bővebb tájékoztatást. Remélem mindenki talált az stílusának megfelelőt minden téren. Ha pedig nem, kérlek kövessétek tovább figyelemmel a megjelenő cikkeket, hiszen próbálunk mindenki ízlésének elegetteni. Íme néhány cikk és fotógaléria, amit érdemes megnéznetek: Simone Carvalli 2010-es Menyasszonyi ruha kollekciója http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...llekcioja/5917/ Menyasszonyi ruhak - La Sposa 2010-es Kollekcio http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...Kollekcio/5377/ Menyasszonyi ruha divat 2010 http://www.alompar.hu/eskuvoi-divat/menyas...divat-2010/410/ Jó böngészést kívánok! További szép estét kívánok Nektek, Üdv, Kinga |
|
|
|
Feb 3 2010, 10:46 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 7 Csatlakozott: 10-April 09 Lakóhely: Újfehértó Azonosító: 18,472 |
Megvan a ruhám!!!
Csatolt állományok
|
|
|
|
Feb 3 2010, 12:41 PM
Létrehozva:
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólások: 17 Csatlakozott: 30-November 09 Azonosító: 100,607 |
Szia Andrea,
Biztos vagyok benne hogy gyönyörű leszel bármelyik menyasszonyi ruhában, de valahogy nekem mégis a második variáns tetszik jobban. Remélem nem haragszol, hogy véleményt nyilvánitottam igy kérdezetlenül, de én úgy gondolom ez a fórum egyben azért is van hogy egymásnak tanácsokat, ötleteket adjunk és nem utolsó sorban vélemenyeket mondjunk. Mindenesetre bárhogyan is döntenél, nagyon sok boldogságot kivánok Nektek! |
|
|
|
Feb 4 2010, 10:38 AM
Létrehozva:
|
|
![]() Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 7 Csatlakozott: 10-April 09 Lakóhely: Újfehértó Azonosító: 18,472 |
Szia Kinga!
Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekem is a főruha tetszik a legjobban,de a táncoló is meseszép!!! Figyelmetekbe ajánlom a Felicita ruhaszalont,ezek a ruhák is onnan vannak!
Csatolt állományok
|
|
|
|
Feb 8 2010, 07:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 8-February 10 Azonosító: 101,547 |
|
|
|
|
Feb 8 2010, 08:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Newbie ![]() Csoport: Alompar.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 8-February 10 Azonosító: 101,547 |
Szia Kinga! Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekem is a főruha tetszik a legjobban,de a táncoló is meseszép!!! Figyelmetekbe ajánlom a Felicita ruhaszalont,ezek a ruhák is onnan vannak!
kep_006.jpg ( 438.23k )
Letöltések száma: 13 |
|
|
|
Feb 8 2010, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia Kinga! Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekem is a főruha tetszik a legjobban,de a táncoló is meseszép!!! Figyelmetekbe ajánlom a Felicita ruhaszalont,ezek a ruhák is onnan vannak!
kep_006.jpg ( 438.23k )
Letöltések száma: 13 |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
||
![]() Google Ads |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 10th March 2010 - 04:18 PM |