Súgó
IPB
Felhasználók | Naptár

Üdvözöllek a Fórumban! ( Regisztráció )

2 Oldal V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> 2010-es menyasszonyi ruha divat, Itt megtudthatjátok milyen a 2010-es menyasszonyi ruha divat
Kinga
hozzászólás Jan 31 2010, 05:10 PM
Létrehozva: #1

Advanced Member

Csoport: Root Admin
Azonosító: 100,607

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az Álompár-on megjelent menyasszonyi ruhákkal kapcsolatos cikkeket, valamint menyasszonyi és estélyi ruhákat tartalmazó képgalériákat. Hasznos tanácsokat és tippeket találsz a 2010-es esküvői ruha divattal kapcsolatosan is, valamint tovább böngészve az oldalakat, jó pár szépségápolási kezelésről, 2010-es esküvői és alkalmi sminkkel és frizurával kapcsolatosan is találsz bővebb tájékoztatást. Remélem mindenki talált az stílusának megfelelőt minden téren. Ha pedig nem, kérlek kövessétek tovább figyelemmel a megjelenő cikkeket, hiszen próbálunk mindenki ízlésének elegetteni.

Íme néhány cikk és fotógaléria, amit érdemes megnéznetek:

Simone Carvalli 2010-es Menyasszonyi ruha kollekciója

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...llekcioja/5917/

Menyasszonyi ruhak - La Sposa 2010-es Kollekcio

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...Kollekcio/5377/

Menyasszonyi ruha divat 2010

http://www.alompar.hu/eskuvoi-divat/menyas...divat-2010/410/

Jó böngészést kívánok!

További szép estét kívánok Nektek, smile.gif

Üdv, Kinga
Go to the top of the page

+Quote Post
Tör? Andrea & Rá...
hozzászólás Feb 3 2010, 10:46 AM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Csoport: Alompar.hu
Lakóhely: Újfehértó
Azonosító: 18,472

Megvan a ruhám!!! smile.gif))
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  T__ncol__ruh__m.JPG ( 48.68k ) Letöltések száma: 39
Mellékelt állomány:  F__ruh__m.JPG ( 140.63k ) Letöltések száma: 35

+Quote Post
Kinga
hozzászólás Feb 3 2010, 12:41 PM
Létrehozva: #3

Advanced Member

Szia Andrea,

Biztos vagyok benne hogy gyönyörű leszel bármelyik menyasszonyi ruhában, de valahogy nekem mégis a második variáns tetszik jobban. Remélem nem haragszol, hogy véleményt nyilvánitottam igy kérdezetlenül, de én úgy gondolom ez a fórum egyben azért is van hogy egymásnak tanácsokat, ötleteket adjunk és nem utolsó sorban vélemenyeket mondjunk.

Mindenesetre bárhogyan is döntenél, nagyon sok boldogságot kivánok Nektek!

+Quote Post
Tör? Andrea & Rá...
hozzászólás Feb 4 2010, 10:38 AM
Létrehozva: #4

Newbie
*

Lakóhely: Újfehértó
Azonosító: 18,472

Szia Kinga!
Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekem is a főruha tetszik a legjobban,de a táncoló is meseszép!!!
Figyelmetekbe ajánlom a Felicita ruhaszalont,ezek a ruhák is onnan vannak! rolleyes.gif
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  F__ruh__m.JPG ( 140.63k ) Letöltések száma: 41
Mellékelt állomány:  T__ncol__ruh__m.JPG ( 48.68k ) Letöltések száma: 32

+Quote Post
Erika
hozzászólás Feb 8 2010, 07:25 PM
Létrehozva: #5

Newbie
*

Azonosító: 101,547

IDÉZET(Tör? Andrea & Ráczkövi Tamás @ Feb 4 2010, 10:38 AM) *
Szia Kinga!
Köszönöm szépen a hozzászólást! Nekem is a főruha tetszik a legjobban,de a táncoló is meseszép!!!
Figyelmetekbe ajánlom a Felicita ruhaszalont,ezek a ruhák is onnan vannak! rolleyes.gif

+Quote Post
Erika
hozzászólás Feb 8 2010, 08:06 PM
Létrehozva: #6

Newbie
*

Szia Kinga!

Mellékelt állomány:  kep_006.jpg ( 438.23k ) Letöltések száma: 31

+Quote Post
Erika
hozzászólás Feb 8 2010, 08:13 PM
Létrehozva: #7

Newbie
*

Szia Kinga!

Mellékelt állomány:  kep_006.jpg ( 438.23k ) Letöltések száma: 31

+Quote Post
Kinga
hozzászólás Mar 12 2010, 04:25 PM
Létrehozva: #8

Advanced Member

Sziasztok,

Újabb esküvői ruha kollekciókat ajánlok a figyelmetekbe, ahonnan inspirálódhattok milyen a 2010-es menyasszonyi ruha divat.

2010-es Bellantuono menyasszonyi ruha kollekció

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...kollekcio/6352/

2010-es Mariella Burani menyasszonyi ruha kollekció

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...kollekcio/6354/

2010-es Impression Bridal menyasszonyi ruha kollekció

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...kollekcio/6361/

Ilenia Sweet 2010-es esküvői ruhák

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...voi-ruhak/6360/

2010-es Christina Wu menyasszonyi ruha kollekció

http://www.alompar.hu/eskuvo-kepgaleria/Me...kollekcio/6359/

Remélem találtok az ízléseteknek megfelelő menyasszonyi ruha modelt.

Szép napot, smile.gif

Kinga

+Quote Post
Henita
hozzászólás Apr 28 2010, 06:36 PM
Létrehozva: #9

Member
**

Lakóhely: Veszprém megye
Azonosító: 99,494

IDÉZET(Tör? Andrea & Ráczkövi Tamás @ Feb 3 2010, 11:46 AM) *
Megvan a ruhám!!! smile.gif))

Óóóh, de szépek!!! Szerintem is a második a tuti, nagyon-nagyon jól áll! De az első is igen szép!
Melyiket választottad?
Az enyém ez lesz:
Mellékelt állomány:  user_10205995_1237638981419_box_crop.jpg ( 69.01k ) Letöltések száma: 30

Én megvettem, sokkal olcsóbb volt. A képen a barátnőm unokahúga van, mielőtt megvettem, ő viselte a szalagavatóján. A kesztyűm is ugyanaz lesz.
Fátylad lesz? Mikor lesz a nagy nap?

Üdv.: Henita
u.i.: Most olvasom csak, hogy mindkét ruhát viselni fogod. Még nem is hallottam olyanról, hogy van külön táncoló ruha.

+Quote Post
Leácska
hozzászólás Apr 29 2010, 03:12 PM
Létrehozva: #10

Advanced Member

Azonosító: 15,810

IDÉZET(Henita @ Apr 28 2010, 07:36 PM) *
Óóóh, de szépek!!! Szerintem is a második a tuti, nagyon-nagyon jól áll! De az első is igen szép!
Melyiket választottad?
Az enyém ez lesz:
Mellékelt állomány:  user_10205995_1237638981419_box_crop.jpg ( 69.01k ) Letöltések száma: 30

Én megvettem, sokkal olcsóbb volt. A képen a barátnőm unokahúga van, mielőtt megvettem, ő viselte a szalagavatóján. A kesztyűm is ugyanaz lesz.
Fátylad lesz? Mikor lesz a nagy nap?

Üdv.: Henita
u.i.: Most olvasom csak, hogy mindkét ruhát viselni fogod. Még nem is hallottam olyanról, hogy van külön táncoló ruha.

A ruháitok nagyon szépek. laugh.gif ha közülük kellene választanom, tuti nem tudnék. Biztos, hogy gyönyörűek lesztek.
Én is hallottam már olyanról, hogy kettő ruha van, egy táncoló meg egy "főruha". A sógornőmnek is így volt. Ez kiadásban mit jelent? Mennyivel több??
Szerintem nekem csak egy lesz. wink.gif

+Quote Post
chlepipe
hozzászólás Apr 30 2010, 10:14 PM
Létrehozva: #11

Member
**

Lakóhely: Mályi
Azonosító: 18,374

IDÉZET(Leácska @ Apr 29 2010, 04:12 PM) *
A ruháitok nagyon szépek. laugh.gif ha közülük kellene választanom, tuti nem tudnék. Biztos, hogy gyönyörűek lesztek.
Én is hallottam már olyanról, hogy kettő ruha van, egy táncoló meg egy "főruha". A sógornőmnek is így volt. Ez kiadásban mit jelent? Mennyivel több??

Én is itt olvastam az álompáron először, h fő ruha meg tánc ruha. Gondolom kényelmesebb lehet az utóbbi.... Meg is lepődtem alaposan. smile.gif Ha találnék még egy olyan ruhát, mint a menyám és elbizonytalanodnék, tuti nekem is kettő lenne. De akkor úgy szeretném az esküvőnket, mint felénk szokás. Mégpedig: pénteken a polgári ceremónia 2 tanuval meg szülőkkel és szombaton az egyházi. Így a két ruha is meg lenne ideológizálva. smile.gif))
Nem mellesleg a ruháitok szédületesek! smile.gif

--------------------
[/font][/color]Marcsi[font="Comic Sans MS"][color="#DDA0DD"]Marcsiiiiiiiiiiiiii

+Quote Post
Erika
hozzászólás May 1 2010, 05:41 PM
Létrehozva: #12

Newbie
*

Egyáltalán nem kerül többe, sőt így olcsóbb a kölcsönzési díj! Nekem is a Nyíregyházi Felicita Szalonból voltak a ruháim. Mivel táncruhát is kölcsönöztem így 20% kedvezményt is kaptam és a menyecske ruhát meg a kiegészítőket ingyen kaptam hozzá. Úgy tudom ez jelenleg is így van!

+Quote Post
Henita
hozzászólás May 1 2010, 06:07 PM
Létrehozva: #13

Member
**

Köszi!
Szerintem felénk még nem divat a 2 ruha. Sok szalonban voltam, de sehol nem említették. Az én ruhámnak előtte 85.000 volt a kölcsönzési ára. Annyi pénzem az életben nem lett volna CSAK a ruhára. Nagyon örültem, hogy tudtam venni ilyen olcsón (30.000-ért) és utána el is tudom adni. Bár biztos sajnálni fogom, de hát mit csinálnék vele utána?

+Quote Post
Leácska
hozzászólás May 5 2010, 03:06 PM
Létrehozva: #14

Advanced Member

IDÉZET(Henita @ May 1 2010, 07:07 PM) *
Köszi!
Szerintem felénk még nem divat a 2 ruha. Sok szalonban voltam, de sehol nem említették. Az én ruhámnak előtte 85.000 volt a kölcsönzési ára. Annyi pénzem az életben nem lett volna CSAK a ruhára. Nagyon örültem, hogy tudtam venni ilyen olcsón (30.000-ért) és utána el is tudom adni. Bár biztos sajnálni fogom, de hát mit csinálnék vele utána?

Helló Henita!

Egy kérdés:ha el akarod adni, miért vetted meg? Csak azért, mert hát nálunk a kölcsönzési ára sokkal olcsóbb a ruháknak, mint ha megvásárolnád, és biztos, hogy annyiért már nem fogod tudni eladni, hiába bizonygatnád, hogy csak egyszer volt rajtad.

+Quote Post
Henita
hozzászólás May 6 2010, 08:40 AM
Létrehozva: #15

Member
**

IDÉZET(Leácska @ May 5 2010, 04:06 PM) *
Helló Henita!

Egy kérdés:ha el akarod adni, miért vetted meg? Csak azért, mert hát nálunk a kölcsönzési ára sokkal olcsóbb a ruháknak, mint ha megvásárolnád, és biztos, hogy annyiért már nem fogod tudni eladni, hiába bizonygatnád, hogy csak egyszer volt rajtad.

Szia Leácska!
Háát, nagyon valószínű, hogy azért vettem, mert így jobban megérte. Az én ruhámat előtte 85.000Ft-ért lehetett kölcsönözni. Én 30-ért megvettem! Nálunk általában 60- 130.000- csillagos ég a kölcsönzési díja egy ruhának. Ha van olcsóbb, az már régi, elnyűtt vagy nagyon egyszerű, snassz ruha, aminél veszek (olcsóbbért) szebbet is egy alkalmiruha butikban. És hát valljuk be, egyikőnk sem bújna bele egy olyan ruhába élete legszebb napján, ami nem nagyon tetszik, csak azért, mert olcsó volt. Ahol én vettem, ott kb. évente van kisebb-nagyobb kiárusítás a tavalyi ruhákból, mert minden évben jön újabb kollekció és kell neki a hely. Így 25.000 -től meg lehet venni a kijelölt ruhákat. Volt 45-ért is, de én maximum 30-at tudtam rászánni. Viszont, ha tudnék ennyiért kölcsönözni is, akkor is inkább megvettem volna, mert így visszajön az ára, ha eladom. De mégha kevesebbet is kapok érte, akkor is jobban járok. A kölcsönruha árából az életben nem látok egy vasat sem. Persze, ilyen alkalom nem mindig van, nekem szerencsém volt. Nem valószínű, hogy én valaha is tudtam volna adni 80 ezret csak a ruháért. Felétek hogy vannak a ruha árak? Melyik megyében laksz?
További szép napot!

u.i.: Nem fogom bizonygatni senkinek, hogy csak egyszer volt rajtam. Ha kiválasztasz egy ruhát a kölcsönzőbe, az sem biztos, hogy csak egyszer volt viselve előtte. Szerintem, ha meglátod álmaid ruháját, nem az fog érdekelni, hányszor volt már hordva. Én legalábbbis nem kérdeztem, mert nem számított. Jó állapotban van, az a lényeg. Akinek meg fontos, az ne keresgéljen használtak között, hanem vegyen újat!

+Quote Post
Leácska
hozzászólás May 6 2010, 10:28 AM
Létrehozva: #16

Advanced Member

Szia Henita!

Ne haragudj, én nem számon kérni akartalak, csak nem volt nekem egyértelmű, hogy miért vetted meg, ha eladod. Nem tolakodásnak, vagy ilyesminek szántam, de a szavaidból úgy éreztem, hogy te ezt úgy vetted. Én csupán érdeklődtem. Máskor inkább nem fogok és utólag is bocsánat.
Egyébként persze egyet értek abban, hogy a szalonokban nem éppen a "megkímélt" ruhákat adják a legjobb áron. És persze az is biztos, hogy én is a legszebb ruhában szeretnék lenni az esküvőnkön. Meg fogom gondolni, hogy melyiket vegyem meg, bármennyire is tetszik, nem fogok belemenni horribilis összegekbe. Valószínű az is, hogy engem sem fog érdekelni, hogy hányan vették fel előttem. Azért az túlzás, hogy csak a legrongyosabb ruhákat kapod meg olcsón. Ezt egy kis böngészéssel a neten is észre lehet venni. Itt vannak olyan helyek, amelyek, amelyek nem szalonok, de nagyon igényesen tartott kis szobák egy háznál, ahol ruhákat vásárolhatsz és kölcsönözhetsz minden kellékkel és fele annyi pénzért. A különbség csak a tálalásban van, nem befutott szalon, hanem egy családi ház nagy szobája.
Más az amikor bemész a szalonba és ott kínálnak neked egy ruhát eladásra és már az, amikor valakitől, úgymond "kéztől" veszel meg valamit. Legyen az autó, tévé, cipő vagy ebben a szituációban egy menyasszonyi ruha. Például a külföldről hozott ruhákat nagyon olcsón tudod kölcsönözni, és nem azért meg le van szakadva az alja.
Na abban meg pláne egyetértünk, de erről már sokat beszéltünk sok helyen, itt is és más fórumrészben is, hogy a mai világban senkinek, nem csak neked, senkinek nem lenne egy vagyona csak a ruhára. Nekem sem. Éppen ezért is érdekelt a dolog.
Szóval remélem, hogy nincs harag. rolleyes.gif

Mindenkinek további szép napot!! Szebbet, mint itt, mert itt szakad az eső.

+Quote Post
Henita
hozzászólás May 6 2010, 12:02 PM
Létrehozva: #17

Member
**

IDÉZET(Leácska @ May 6 2010, 11:28 AM) *
Szia Henita!

Ne haragudj, én nem számon kérni akartalak, csak nem volt nekem egyértelmű, hogy miért vetted meg, ha eladod. Nem tolakodásnak, vagy ilyesminek szántam, de a szavaidból úgy éreztem, hogy te ezt úgy vetted. Én csupán érdeklődtem. Máskor inkább nem fogok és utólag is bocsánat.
Egyébként persze egyet értek abban, hogy a szalonokban nem éppen a "megkímélt" ruhákat adják a legjobb áron. És persze az is biztos, hogy én is a legszebb ruhában szeretnék lenni az esküvőnkön. Meg fogom gondolni, hogy melyiket vegyem meg, bármennyire is tetszik, nem fogok belemenni horribilis összegekbe. Valószínű az is, hogy engem sem fog érdekelni, hogy hányan vették fel előttem. Azért az túlzás, hogy csak a legrongyosabb ruhákat kapod meg olcsón. Ezt egy kis böngészéssel a neten is észre lehet venni. Itt vannak olyan helyek, amelyek, amelyek nem szalonok, de nagyon igényesen tartott kis szobák egy háznál, ahol ruhákat vásárolhatsz és kölcsönözhetsz minden kellékkel és fele annyi pénzért. A különbség csak a tálalásban van, nem befutott szalon, hanem egy családi ház nagy szobája.
Más az amikor bemész a szalonba és ott kínálnak neked egy ruhát eladásra és már az, amikor valakitől, úgymond "kéztől" veszel meg valamit. Legyen az autó, tévé, cipő vagy ebben a szituációban egy menyasszonyi ruha. Például a külföldről hozott ruhákat nagyon olcsón tudod kölcsönözni, és nem azért meg le van szakadva az alja.
Na abban meg pláne egyetértünk, de erről már sokat beszéltünk sok helyen, itt is és más fórumrészben is, hogy a mai világban senkinek, nem csak neked, senkinek nem lenne egy vagyona csak a ruhára. Nekem sem. Éppen ezért is érdekelt a dolog.
Szóval remélem, hogy nincs harag. rolleyes.gif

Mindenkinek további szép napot!! Szebbet, mint itt, mert itt szakad az eső.

Jesszus ohmy.gif , te ne haragudj, Isten ments, dehogy vettem "rosszindulatúan"!!! Talán én voltam félreérthető??!! Ez csakis azért fordulhatott elő, mert siettem és gyorsan próbáltam megfogalmazni sokmindent! Délutános vagyok és ilyenkor állandóan kapkodok meg rohangálok.... Te ne haragudj!!! Tudom, hogy vannak jó ruhák olcsón, mert nézegettem a neten hírdetéseket. Én az itteni szalonokra értettem... néztem itt őket, mondta is az eladó, hogy hát ezek azért ilyen olcsók, mert.... mifelénk nem tudok ilyen kisebb, házi szalonokról sajnos! sad.gif Ha meg szakadt egy kicsit, az nem baj, mert szépen meg tudják csinálni. (Persze, attól függ hol van kiszakadva)
Most tényleg rohanok, mert lekésem a buszt.
Mégegyszer Te ne haragudj, inkább örülök, hogy valaki egyáltalán reagál az írásaimra unsure.gif !
Legyen szép napod!!! biggrin.gif

+Quote Post
Henita
hozzászólás May 6 2010, 11:18 PM
Létrehozva: #18

Member
**

Leácskának:

Mellékelt állomány:  575188_cb853680a6_.jpg ( 33.72k ) Letöltések száma: 4

+Quote Post
Leácska
hozzászólás May 7 2010, 07:50 AM
Létrehozva: #19

Advanced Member

IDÉZET(Henita @ May 7 2010, 12:18 AM) *
Leácskának:

Mellékelt állomány:  575188_cb853680a6_.jpg ( 33.72k ) Letöltések száma: 4

szép jó reggelt!!

Akkor megnyugodtam. Semmi gond. Nincs harag, és a kutyust aranyos, köszi.
na akkor fórumozzunk tovább!!!

Szép napot mindenkinek!

+Quote Post
Bertus
hozzászólás May 8 2010, 09:20 AM
Létrehozva: #20

hölgy :)

Lakóhely: Szolnok megye
Azonosító: 17,943

Egy kicsit lemaradtam! smile.gif Látom, vannak fejlemények!
Én sose gondoltam arra, hogy majd egyszer megveszem a ruhát. A menyecske ruhát, szerintem mindenféleképpen varratni fogom, és olyan lesz, amit majd később is felvehetek, egy bálra, vagy valami alkalmi eseményre. A menyasszonyi ruha, majd áraktól függ. Az biztos, hogy ilyenkor sok mindent figyelembe kell venni, ezért kell időben elkezdeni keresgélni a ruhát!

--------------------
Bertus

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

2 Oldal V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 7th September 2010 - 09:27 PM

Esküvői cikkek

Esküvői szolgáltatók

Esküvői fotók

Esküvői fórum