Súgó
IPB
Felhasználók | Naptár

Üdvözöllek a Fórumban! ( Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> 2012-es Álompár verseny, Keressük 2012 Álompárjait!
bergamott,news-n...
hozzászólás Nov 21 2011, 07:08 PM
Létrehozva: #1

Member
**

Csoport: Administrators
Lakóhely: Magyarország
Azonosító: 83,205

Keressük Hajdú- Bihar megye, Borsod- Abaúj- Zemplén megye, Szabolcs- Szatmár -Bereg megye ÁLOMPÁRJAIT 2012-ben!

Amennyiben szeretnétek indulni a megtisztelő címért, és a megyénként egy millió forintos díjakért versenyezni, nincs egyéb dolgotok, mint nevezni versenyünkre.

Olvassátok el a játékszabályzatot és jelentkezzetek!

Játékszabályzat:
http://www.alompar.hu/eskuvoi-hirek/keress...omparjait/1941/

Várom a fotókat!
Go to the top of the page

+Quote Post
Zsuzsi
hozzászólás Jan 2 2012, 02:36 PM
Létrehozva: #2

Newbie
*

Csoport: Alompar.hu
Azonosító: 105,013

Sziasztok!

Kérlek szavazzatok a képünkre az Álompár versenyben!
A lánykérésemkor készült, ami nagyon romantikusra sikerült smile.gif
Tavon úszó betűkkel tette fel a Nagy Kérdést smile.gif
Így ismeretlenül is, legalább azért segítsetek egy-egy szavazattal, hogy a romantikus lánykérések ne vesszenek ki smile.gif
Mindenkinek ilyet kívánok! smile.gif
A képünk a Borsod megyeiek közül az 1. oszlop, 5. képe (Orbán Zsuzsa és Pintér Gábor)
Előre is köszönöm Mindenkinek, aki akár csak 1 szavazatot is küld.
Üdv.: Orbán Zsuzsi smile.gif

UI: A szavazás péntek délig tart.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  IMG_2373.jpg ( 400.89k ) Letöltések száma: 28

+Quote Post
Anikó
hozzászólás Jan 10 2012, 08:07 PM
Létrehozva: #3

Newbie
*

Azonosító: 105,187

Kedves barátaim, és ismerőseim!
Szeretnélek titeket megkérni, hogy fogjatok össze értünk, és szavazataitokkal
támogassatok a http://www.alompar.hu/eskuvoi-nyeremeny-jatek/ weboldalon,
mivel a nyertes részt vehet egy vetélkedőn, ami után akár az esküvő költségeinek felét is állják a szervezők.Igaz, hogy az oldalon regisztrálnotok kell, de 2 percet vesz igénybe a szavazással együtt, de nagyon szépen megköszönném, ha támogatnátok minket ezzel.Január 17-ig lehet szavazni, 12 óráig.
Előre is köszönöm azoknak az idejét, jó szándékát, akik segítenek minket voksaikkal!
Minden nap lehet újra szavazni, mától kezdve smile.gif

Nem is kell mondanom, mennyire fontos ez nekünk, hiszen július 22-én szeretnénk tartani a nagy napot,
amely a legemlékezetesebb lesz nekünk.........

Köszönöm szépen minden szavazó idejét! laugh.gif

Papp Anikó és Szolnoki Zsolt
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  mi_ketten.jpg ( 14.84k ) Letöltések száma: 10

+Quote Post
bergamott,news-n...
hozzászólás Jan 18 2012, 10:21 AM
Létrehozva: #4

Member
**

Sziasztok,

Ma indul a debreceni VETÉLKEDŐ

Álompár XIII. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásár
(2012. február 4-5.)

Fotó beküldési határideje: 2011. november 22., 12.00 óra - 2012 január 15., 12.00 óra.

Ismerőseitek szavazhatnak: 2012 január 18., 12.00 óra - 2012. jan. 27., 12.00 óra

A versenybe jutott párok értesítése: 2012. január 28-től

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: ( debrecen@alompar.hu)

HAJRÁ MINDENKINEK! smile.gif

+Quote Post
Gyuszkó
hozzászólás Jan 18 2012, 06:12 PM
Létrehozva: #5

Newbie
*

Azonosító: 105,313

Kérlek szavazzatok ránk: Kovács Andrea és Kiss Gyula (Debrecen)

+Quote Post
Irén
hozzászólás Jan 25 2012, 06:51 PM
Létrehozva: #6

Newbie
*

Azonosító: 105,447

Sziasztok!
Hova lettek a nyereményjáték oldalról a párok képei? Miért nem tudok ma szavazni?

+Quote Post
Varga
hozzászólás Jan 25 2012, 08:40 PM
Létrehozva: #7

Newbie
*

Azonosító: 105,460

IDÉZET(Irén @ Jan 25 2012, 07:51 PM) *
Sziasztok!
Hova lettek a nyereményjáték oldalról a párok képei? Miért nem tudok ma szavazni?

Szia, jelenleg a szavazás nem megy, mert a szerver meghibásodott, a probléma az, hogy sokan már leadták szavazataikat a mai nap folyamán, mások viszont nem, így a szerver visszaállítását követően akár hátrányos helyzetbe is kerülhetnek sokan, mint mi is. Én jeleztem az oldal működtetőjének, hogy olyan megoldás lenne megfelelő, ha például visszaállítanák az adatbázist a mai kezdésre, vagy ha visszaállítás után a leadott szavazatokat nem lehetne elhasználni mondjuk holnap éjfélig.

+Quote Post
InDiana
hozzászólás Jan 25 2012, 09:56 PM
Létrehozva: #8

Newbie
*

Azonosító: 105,178

Kedves Józsi!

Megértem aggodalmaidat az iránt, hogy lecsúsztatok a 6. helyre, de ha igazságos megoldást keresel az nem az, hogy kizárod a szavazásból azokat a barátokat akik munkájuk és egyéb elfoglaltságaik miatt a délelőtt folyamán érnek rá szavazni, mert sajnos nincs mindenki olyan szerencsés helyzetben, hogy az összes barátja a délutáni, esti órákban tud aktívan részt vállalni a szavazásban. Azt természetesen megértem, hogy mindenkinek jól jött volna ez az idő szavazásra. Úgy gondolom, ha tényleg minden versenyző szempontjából IGAZSÁGOS megoldást keresünk, akkor az az lenne, ha a pénteki napon nem délben, hanem éjfélkor zárulna le a szavazás, ezzel visszaadva az elmaradt délutánt.

+Quote Post
Varga
hozzászólás Jan 25 2012, 10:11 PM
Létrehozva: #9

Newbie
*

IDÉZET(InDiana @ Jan 25 2012, 10:56 PM) *
Kedves Józsi!

Megértem aggodalmaidat az iránt, hogy lecsúsztatok a 6. helyre, de ha igazságos megoldást keresel az nem az, hogy kizárod a szavazásból azokat a barátokat akik munkájuk és egyéb elfoglaltságaik miatt a délelőtt folyamán érnek rá szavazni, mert sajnos nincs mindenki olyan szerencsés helyzetben, hogy az összes barátja a délutáni, esti órákban tud aktívan részt vállalni a szavazásban. Azt természetesen megértem, hogy mindenkinek jól jött volna ez az idő szavazásra. Úgy gondolom, ha tényleg minden versenyző szempontjából IGAZSÁGOS megoldást keresünk, akkor az az lenne, ha a pénteki napon nem délben, hanem éjfélkor zárulna le a szavazás, ezzel visszaadva az elmaradt délutánt.

Szia,

nekem sem az a célom, hogy kizárjak embereket a szavazásból, de ha a te megoldások követik, és pénteken estig lehet szavazni, akkor az nekünk azért hátrányos, mert aki ma le tudta adni a szavazatait, az le tudja adni csütörtökön és pénteken is, mi viszont a mai napot akkor úgymond kihagytuk, mert az esti órákban tudtunk volna szavazni, és így mi csak a csütörtöki napon és pénteken tudjunk még szavazni, azaz a délelőtt szavazókhoz képest elveszítünk egy napot.

Szerintem az lenne a megoldás, ha az adatbázist visszaállítanák a mai nap 00:00- rá és gyakorlatilag egy nappal kevesebb lenne a szavazási idő és mondjuk holnap reggel 06:00-tól éjfélig mehetne a szavazás, mintha a mai nap egy előre betervezett leállás lett volna, így senkit nem ér kár.

+Quote Post
InDiana
hozzászólás Jan 25 2012, 10:33 PM
Létrehozva: #10

Newbie
*

A helyzetünk hasonló, ugyanis mi is délután tudtunk volna szavazni, pontosan emiatt javasoltam egy plusz délutánt, ami pedig a délelőtti szavazotakat illeti, nos azok számunkra valóban jelentőségteljesebbek voltak mint a mi két szavazatunk, ugyanis én tegap éste írtam egy segélykérő üzenetet a barátaimnak, illetve telefonálgattam rengeteget azért, hogy segítsenek előrébb jutni, nem gondolom, hogy érteleme lenne annak, ha törekvéseimre a zavazataim elvesztése lenne a aválasz. Azt pedig nerm nagyon értem hmiért olyan fontosak nektek a saját délutáni szavazataitok, ami elenyésző lehet a barátaitokéhoz képest, ami pedig szerintem nem lekövethető hogy pontosan hányóórakor kerül leadásra. Illetve a a ha ti barátaitok közül mindenki délután szavaz, arra a péntek délután is ugyanolyan alkalmas mint a mai lett volna. Minden esetre nem érdemes nekünk ezen vekengeni úgy sem mi döntünk további szép estét és kellemes lagzis készülődést kívánok.

+Quote Post
Varga
hozzászólás Jan 25 2012, 10:52 PM
Létrehozva: #11

Newbie
*

IDÉZET(InDiana @ Jan 25 2012, 11:33 PM) *
A helyzetünk hasonló, ugyanis mi is délután tudtunk volna szavazni, pontosan emiatt javasoltam egy plusz délutánt, ami pedig a délelőtti szavazotakat illeti, nos azok számunkra valóban jelentőségteljesebbek voltak mint a mi két szavazatunk, ugyanis én tegap éste írtam egy segélykérő üzenetet a barátaimnak, illetve telefonálgattam rengeteget azért, hogy segítsenek előrébb jutni, nem gondolom, hogy érteleme lenne annak, ha törekvéseimre a zavazataim elvesztése lenne a aválasz. Azt pedig nerm nagyon értem hmiért olyan fontosak nektek a saját délutáni szavazataitok, ami elenyésző lehet a barátaitokéhoz képest, ami pedig szerintem nem lekövethető hogy pontosan hányóórakor kerül leadásra. Illetve a a ha ti barátaitok közül mindenki délután szavaz, arra a péntek délután is ugyanolyan alkalmas mint a mai lett volna. Minden esetre nem érdemes nekünk ezen vekengeni úgy sem mi döntünk további szép estét és kellemes lagzis készülődést kívánok.

Szia megint biggrin.gif.

Tehát ti szavaztatok a mai nap, mi nem tudtunk. Ha szavaztok holnap, meg pénteken az 3 nap. Ugye naponta egyszer lehet szavazni. Mi ma nem szavaztunk, így marad a holnap és a péntek. Ez ugye 2 nap. Mindegy, hogy délelőtt, vagy délután lesz vége a versenynek, amiről szavaztatok ma, azzal tudtok holnap és pénteken is. Ha a visszaállítás lenne ahogy írtam, ti úgy nem vesztetek el semmit, mert ugyanúgy le tudjátok adni majd 2 napon keresztül, ahogy mi és mindenki más is. Ennél igazságosabb megoldást nem látok. Így aki reggel ér rá az reggel szavaz, aki este az este, mindenkinek kiesett egy nap.

+Quote Post
InDiana
hozzászólás Jan 25 2012, 11:07 PM
Létrehozva: #12

Newbie
*

Milyen jó esti levelezős programot találtunk magunknak:) Sajnos nekünk vannak olyan barátaink akik bizony nem szavaznak minden nap örüljetek neki, hogy nektek nincsenek. Azt viszont megnyugtatásként elmondhatom, hogy 2 nap is magunk helyett véletlen rátok szavaztam, szóval a mai ti két szavazatotokat letudtam helyettetek:) viszont ha már ilyen jól összejöttünk inkább az esküvői szervezkedésről beszélgessünk:9 nektek mikor lesz a lagzi?

+Quote Post
Tamás
hozzászólás Jan 25 2012, 11:36 PM
Létrehozva: #13

Newbie
*

Azonosító: 105,473

Nos, a mai helyzetet megilleti némi komment.
1. Mire ma géphez értem, nem lehetett szavazni, ez a helyzet jelenleg is fennáll. Az emberek jelentős része munka után (azaz általában) délután jut számítógéphez. Így a párok java része elbukott számos voksot, míg mások nyertek.
2. A párok szavazó felülete nem egyszerre tűnt el!!! Tehát itt több pár ismételten nagyon rosszul járt a többiekkel ellentétben.
3. Minden TISZTESSÉGES internetes szavazásnak egy alapfeltétele van: 1 IP-címről (szerencsés esetben tehát 1 pc-ről) napi 1 szavazat adható le!!!
4. Az is erősen kételyeket támaszt, egy majd egész nap alatt hogyhogy nem tudják helyreállítani az oldalt, ha meg nem értenek hozzá, nem kell ilyen játékot indítani.

Valószínűleg ez a comment eltávolításra kerül, de még leírom, hogy ilyen inkorrekt módon lebonyolított játék helyett akkor már bökjenek rá XY-ra és YX-re az utcán, hogy grat, ti nyertetek, ne szórakozzanak sok becsületes fiatal párral, és a családjukkal, barátaikkal.

angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif

+Quote Post
Anita
hozzászólás Jan 26 2012, 08:09 AM
Létrehozva: #14

Newbie
*

Azonosító: 105,479

Sziasztok!

Úgy látom már szinte mindenkire lehet szavazni, de a mi fényképünk sehol sincs, ránk még mindig nem lehet sad.gif
Törölni kellene 01.25 00:00 órától érkezett összes szavazatot, mert ez így nem fer.
Akkor is ezt mondanám, ha az első két sorban lennénk! Nincs szerencsénk, de ez nem is szerencsejáték, hanem nyereményjáték, ahol mindenki azonos feltételekkel indulthat. Csak ez most nincs meg...
Aki szerint pedig ez így most igazságos, azzal szívesen cserélünk biggrin.gif

+Quote Post
bergamott,news-n...
hozzászólás Jan 26 2012, 10:24 AM
Létrehozva: #15

Member
**

Kedves Álompárok!

Tegnap a külső szolgáltatónknál szerverhiba történt, egész délutánt állt a szavazás, így, hogy mindenki egyenlő eséllyel versenyezhessen egy nappal meghosszabbítjuk a szavazást!

Ismerőseitek szavazhatnak: 2012 január 18., 12.00 óra - 2012. jan. 28., 12.00 óra

A versenybe jutott párok értesítése: 2012. január 29-től

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: ( debrecen@alompar.hu)

üdvözlettel:
Csonka Viola

+Quote Post
jakab
hozzászólás Jan 26 2012, 10:25 AM
Létrehozva: #16

Newbie
*

Azonosító: 105,486

IDÉZET(Anita @ Jan 26 2012, 09:09 AM) *
Sziasztok!

Úgy látom már szinte mindenkire lehet szavazni, de a mi fényképünk sehol sincs, ránk még mindig nem lehet sad.gif
Törölni kellene 01.25 00:00 órától érkezett összes szavazatot, mert ez így nem fer.
Akkor is ezt mondanám, ha az első két sorban lennénk! Nincs szerencsénk, de ez nem is szerencsejáték, hanem nyereményjáték, ahol mindenki azonos feltételekkel indulthat. Csak ez most nincs meg...
Aki szerint pedig ez így most igazságos, azzal szívesen cserélünk biggrin.gif

Én egyet értek ezzel a dologgal, jeleztem is korábban, azonban ez nem történt meg, így most alkalmazkodtam a helyzethez és átszerveztem az embereket erre a napra reggelre, mert nyilván hajrá van már ma reggeltől. Szerintem inkább ti is szóljatok a szavazóitoknak, mert van egy olyan érzésem, hogy ez így marad és kész. biggrin.gif

Szia Dia!

Bocs, hogy nem válaszoltam, de felkerestük az ismerősöket, átszerveztük a dolgokat és lefeküdtünk aludni, mert fárasztó nap volt. Úgy tűnik megy minden tovább csak van plusz egy nap. Sok sikert.

+Quote Post
Orsi
hozzászólás Jan 26 2012, 02:39 PM
Létrehozva: #17

Newbie
*

Azonosító: 105,493

Kedves Viola!

Látom a jó szándékot abban, hogy 1 nappal meghosszabbították a versenyt, de az a baj, hogy mindegy mennyivel hosszabbodik, a szerdai nap mindenképpen kiesett azoknak a pároknak, akik a szerverhiba előtt nem tudtak szavazni. Így nekik mindig 1 nappal kevesebb lesz, mint a többieknek.
Így az esélyegyenlőséget továbbra sem sikerült biztosítani.

Természetesen elfogadom az új helyzetet, nem tudok mást tenni, de ha pont emiatt csúsznánk le az első 5 hely valamelyikéről, azt rendkívül igazságtalannak érezném. Sajnos ez van...

Üdv: Orsi

+Quote Post
Varga
hozzászólás Jan 26 2012, 06:34 PM
Létrehozva: #18

Newbie
*

Sziasztok!

Engem mondjuk érdekelne az is, hogy lehet 2 nap alatt 5%-ot lépni, mert van akinek megy és az szerintem elég érdekes dolog!

+Quote Post
Tamás
hozzászólás Jan 26 2012, 10:01 PM
Létrehozva: #19

Newbie
*

Azonosító: 105,473

IDÉZET(Varga @ Jan 26 2012, 07:34 PM) *
Sziasztok!

Engem mondjuk érdekelne az is, hogy lehet 2 nap alatt 5%-ot lépni, mert van akinek megy és az szerintem elég érdekes dolog!

Jogos, becsületesen sehogy... ezért írtam korábban, hogy a minimum az lett volna: 1szavazat/IP-cím/nap- bár ez is kijátszható, de mégis kevesebb "ál"-szavazat lenne.

+Quote Post
Laci
hozzászólás Feb 6 2012, 09:57 AM
Létrehozva: #20

Newbie
*

Azonosító: 105,576

IDÉZET(Tamás @ Jan 26 2012, 11:01 PM) *
Jogos, becsületesen sehogy... ezért írtam korábban, hogy a minimum az lett volna: 1szavazat/IP-cím/nap- bár ez is kijátszható, de mégis kevesebb "ál"-szavazat lenne.

Sokan vannak, akiknek csak internet kávézóban van internet hozzáférése - az ugye 1 IP cím. Ha itt már szavazott valaki, akkor mások azon a napon itt nem szavazhatnak a te elképzelésed szerint! Szerinted ez igazságos, becsületes? Ugye hogy nem. Szerintem jól szervezték így az e-mail címmel.
Alig várom, hogy megtudjam, hogy ki nyerte a szavazás végeredményét!!!! Az én álompárom nem volt az első 10-ben sem, tehát nem vagyok érdekelt, csak kíváncsi.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 17th May 2012 - 05:09 PM

Esküvői cikkek

Esküvői szolgáltatók

Esküvői fotók

Esküvői fórum